Kablovski internet

Kablovski internet je servis koji Vam omogućava da se povežete na Internet korišćenjem kablovske mreže kojom se distribuira televizijski program .
Korisnik usluge kablovskog interneta Pošte Srbije može da postane svaki pretplatnik televizije, pod uslovom da se nalazi na lokaciji koja je tehnički osposobljena za prenos Internet signala.

Usluga kablovskog interneta dostupna je u sledećim gradovima:

  • Beograd
  • Novi Sad
  • Smederevo
  • Subotica

Za proveru tehničkih uslova usluge kablovskog interneta na Vašoj adresi, molimo, pozovite naš korisnički servis na broj 0800 201 200 ili 011/3641-999, za pozive iz mobilne mreže.

Pošta NET svojim korisnicima obezbeđuje besplatan WiFi kablovski modem, koji je kompatibilan sa Euro DOCSIS 3.0 standardom, do dve dinamičke IP adrese, kao i besplatnu e-mail adresu na domenu ptt.rs.

Ukoliko ste iz bilo kog razloga odsutni i ne koristite uslugu kablovskog interneta, mislili smo na Vas: mirovanje usluge moguće je ostvariti u periodima od 30, 60 ili 90 dana, a po važećem cenovniku Pošta NET-a. Uslugu mirovanja mogu koristiti samo korisnici koji su zaključili ugovor na neodređeno vreme.

Kablovski internet

Za optimalni pregled sadržaja sajta preporučujemo: Internet Explorer v8, Mozilla Firefox i Google Chrome